+4 0732 413 416

LIVRARE GRATUITA LA COMENZILE DE PESTE 200LEI

Livrare

Livrarea produselor
Produsele comandate se pot livra atat in tara cat si in strainatate, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. 
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul vinrepede.ro.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, vinrepede.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

LIVRAREA COMENZILOR IN AFARA TARII:
Pentru comenzile ce se doresc a fi expediate in afara tarii, trebuie sa ne solicitati in scris o cotatie de transport, la adresa contact@vinrepede.ro.

 vinrepede.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

iconfinder_5-Online_Payment_2924843

Plata online

Plata online cu cardul

iconfinder_online_support_2639877

Support online

Suport pentru vanzari online

iconfinder_11-Online_Shopping_2924849 (1)

Gama variata

Gama variata de bauturi

iconfinder_online_support_2639877

Urmarire comanda

Poti urmari comanda online

Cos

Ai peste 18 ani?

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a vedea pagina. Vă rugăm să verificați vârsta pentru a intra.

Acces interzis

Accesul dvs. este restricționat din cauza vârstei dvs.

Da Nu
Shop
0 Favorite
0 Produse Cos
Contul meu